You look like you

Y to C – Yaniv Cohen (NO/IL)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

23. september 2017, 15:00

Pris

200 - Ordinær
130 - Studentrabatt
130 - Scenekortrabatt
100 - Festivalkort!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 90 min

Språk

Engelsk og Norsk

You look like you er en intim og lekende forestilling som blir til gjennom risiko, selvutlevering og eksperimentering.

DANSIT-SAMARBEID*
AUDITION FOR DANSERE

Her utforskes potensialet i mellommenneskelig kommunikasjon – mellom forestillingens publikum og utøveren på scenen, mellom flere hoder og én kropp. Publikum inviteres til å bidra med instruksjoner og kommentarer til det danseren gjør, og danseren tolker dette fortløpende.

You look like you handler om viljen til å kommunisere gjennom kunst, og om hvordan man som utøver og publikum håndterer mulighetene, problemstillingene og usikkerheten som kan oppstå i møte med den andre. I løpet av denne forestillingen kan alt skje, samtidig som man blir tvunget til å forholde seg til sine egne handlinger.

Hver eneste visning av forestillingen introduserer en ny danser for et nytt publikum. Ut fra det blir en unik forestilling til fra gang til gang. Rommet er noenlunde definert, og innredet både estetisk og etisk, akkurat passe stort til utfoldelse, lite nok til intimitet – en ramme for det uvisse og ukjente som vil oppstå mellom danseren og tilskueren. Alle deler på ansvaret for de forhåpningene som vekkes i mulighetene, og komplikasjonene, for ikke å nevne frykten, og alle de andre følelsene mellom sjenanse og verdighet hos utøver og hver og en av publikum.

Hensikten er ikke å skape noen dramatisk katarsis, men å øke bevissthet og tilstedeværelse. Inntrykket av at alt kan skje skal fylle dette rommet, og sette danseren i en tilstand av fullt fokus, en hyperaktiv variant av den stemningen man gjerne forbinder med å ligge for døden og spørre seg selv: hvis jeg kunne gjøre dette en gang til, ville jeg gjort det annerledes?

 

*Forestillingen er programmert til årets Bastardfestival av Teaterhuset Avant Garden og DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge. I vår programmerte vi også Yaniv Cohens «How hard can it be?» sammen, under feiringen av Dansens Dager 2017.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart