YOU

Lisa Östberg & Kim Hiorthøy (SE/NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

10. september 2013, 19:30
11. september 2013, 18:00

Pris

135 - Ordinær
115 - Moderasjon
75 - Barn (u/16)
Pakkeløsning! - Spar penger med Bastards pakkeløsning!

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

60 min.

Språk

Engelsk

Finn veien til Verkstedhallen.

«You» er en forestilling om å ha prosjekter og om David Attenborough, om verdens lengste spøkelsestog og om å lære seg å spille trommer.

Etter å ha laget musikk, designet et hundretalls platecover, turnert som DJ, skrevet bok, illustrert bøker, skapt musikkvideoer, fotografert filmer og smykket ut sykehusfløyer og hotellrom, fant Kim Hiorthøy ut at det var på tide å omskolere seg enda en gang og ta en koreografiutdannelse i Stockholm. Nå besøker han Bastard og hjembyen Trondheim sammen med den svenske danseren, koreografen, regissøren og manusforfatteren Lisa Östberg.

«You» handler om store idéer og fantastiske prosjekter som de to kunstnerne mener bør finnes i verden. Fordi de ikke har tid til å gjennomføre prosjektene selv, får publikum presentert utførlige og presise instruksjoner for hvordan planene kan settes ut i livet.

Det kommer blant annet til å inneholde:
Verdens lengste spøkelsestog
En dokumentarfilm om David Attenborough
En neoklassisk ballett
En falitt
– You do it, we don’t have time.

Her i byen er multikunstner Kim Hiorthøy kanskje aller mest kjent for plateomslagene til Motorpsycho og illustrasjonene til Erlend Loes barnebøker. I «You» har han funnet sammen med Lisa Östberg, som han tidligere har samarbeidet med i musikkprosjektet «Drivan», og som dansere for koreografen Gunilla Heilborn. De har begge en åpen tanke om hva koreografi er. Det handler om en måte å tenke og fortelle på. På samme måte som det ikke holder å lage bilder som har fine former eller fine farger, må det være noe mer. Det må spille mot noe. Det må stå noe på spill.

Skrevet og fremført av: Lisa Östberg og Kim Hiorthøy.
Lysdesign: Sutoda
Produksjonsdesign: Clara Isaksson og Sandra Parment
Line Producer: Emilia Mellberg
Co-produsent: MDT/Dansstationen/Atalante
Støttet av: Konstnärsnämden (the Swedish Arts Grants Committee), Kulturrådet i Sverige, Norsk Kulturråd og Skeppsholmsstudion
Nettside: www.youdoitwedonthavetime.se


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart