Workshops i samarbeid med DansiT

Med H. Sharifi / F. Holzinger & V. Riebeek


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

13. september 2013, 10:00
14. september 2013, 12:00

Pris

200 - 200
Gratis - medl. PRODA

Spillested

DansiT

WORKSHOP MED FESTIVALKOREOGRAFER

Under årets Bastard arrangerer vi to verksteder for dansere og andre med interesse for fysisk og visuell scenekunst i samarbeid med DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag. Verkstedene foregår i DansiT sine lokaler på Svartlamon vis á vis Verkstedhallen (Strandvegen 33). Påmelding gjøres til eivind@dansit.no innen kl. 15.00 dagen før hvert verksted.

———————————

Hooman Sharifi

Danseklasse
Lengde: 2 timer
Dag: Fredag 13. september
Tidspunkt: Kl. 10.00
Pris: 200 kr. Gratis for PRODA-medl.

En av de viktigste og internasjonalt mest etterspurte norske dansekunstnere, Hooman Sharifi, holder workshop for dansere og dansestudenter. Han arbeider i skjæringspunktet mellom dans, performance, politikk og religion. Særegent for hans uttrykk er at han blander elementer fra hip-hop, kunstdans og rituell dans.

———————————

Vincent Riebeek & Florentina Holzinger

Tema: «Nysirkus, akrobatikk, tissue, fysisk visuelt teater / dans»
Lengde: 2 timer
Dag: Lørdag 14. september
Tidspunkt: Kl. 12.00
Pris: 200 kr

Riebebeek og Holzinger er i ferd med å slå skikkelig igjennom som scenekunstnere internasjonalt. De leker med alle mulige pop-kulurelle referanser i et «trashy» uttrykk. I bunnen er de to atletiske, vågale, akrobatiske og intelligente utøvere på aller høyeste nivå.

———————————

DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag

DansiT er et senter for dansekunst i Sør-Trøndelag som arbeider for å stimulere til økt aktivitet og synlighet av dansekunst i regionen og skape tettere kontakt mellom regionale, nasjonale og internasjonale utøvere og organisasjoner/institusjoner. DansiT tilbyr blant annet administrativ og kunstnerisk bistand til utøvere i produksjon, residensvirksomhet, co-produksjon, kurs, workshops og PRODA (profesjonell dansetrening). I tillegg arrangeres det også mer publikumsrettede aktiviteter som studiovisninger, Åpen Scene for Dans, Multiplié Dansefestival og årlige feiringer av Dansens Dager.

DansiT har kontor og egne produksjonslokaler på Svartlamon, og benytter seg ofte av Verkstedhallen Scene som visningsarena. Følg med på www.dansit.no eller Facebook for nærmere informasjon om DansiTs aktiviteter og oppdatert program.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart