Arbeidspresentasjon

Signe Becker og Tilo Hahn


Read in English

Spilletider

11. september 2014, 12:30

Pris

95 - inkl. forestilling

Spillested

DansiT

Lær mer om arbeidet til Signe Becker og Tilo Hahn, og få med deg danseforestillingen HOODS til spesialpris!

Under Bastard 2014 arrangerer vår samarbeidspartner DansiT – senter for dansekunst i Sør-Trøndelag tre workshops med festivalkunstnere! En unik sjanse til å få spennende faglig innput fra noen av scenekunstverdens hotteste navn! (Legg merke til at all påmelding går via DansiT).

Scenograf/kunstner Signe Becker og lysdesigner Tilo Hahn jobber sammen i Verk Produksjoner, i den nye versjonen av «Stormen» som ble vist på Henie Onstad Kunstsenter våren 2013, og i «HOODS» av Fiksdal/Becker som vises under Bastard 2014. I denne samtalen presenterer de seg selv og sitt arbeid. De vil spesielt ta for seg hvordan de i «HOODS» har jobbet med scenografi og lys som endel av den totale koreografien.

En herlig og surrealistisk drømmeverden med maskerade. Frihet bak sløret, lys, farger, tøy, musikk og kropper i fri flyt i en grensesprengende teaterinstallasjon.

Alle som deltar på samtalen får billett til spesialpris på kun 95 kr. til den påfølgende visningen av «HOODS» i Verkstedhallen kl. 15.00. Dersom du ønsker å gå på både samtale og forestilling, ber vi deg sende påmelding med navn til dansekonsulent Eivind Haugland senest tirsdag 9. september. Samtalen er åpen for alle interesserte!


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart