Workshop

Dana Michel: Jackass Class


Read in English

Spilletider

11. september 2014, 10:00

Pris

100 - Ordinær
Gratis - DansiTmedl

Spillested

DansiT

Dana Michel vil ikke si hva denne workshopen inneholder, men vi tror det absolutt er verdt å komme og finne ut!

Under Bastard 2014 arrangerer vår samarbeidspartner DansiT – senter for dansekunst i Sør-Trøndelag tre workshops med festivalkunstnere! En unik sjanse til å få spennende faglig innput fra noen av scenekunstverdens hotteste navn! (Legg merke til at all påmelding går via DansiT).

Dana Michel er kvinnen bak forestillingen «Yellow towel», som vises på festivalen onsdag og torsdag. Vi har vært så heldige at hun også har mulighet til å holde en workshop for dansere, skuespillere og andre med erfaring fra profesjonelt scenisk arbeid. Dana Michel er beskrevet som en av de mest fremadstormende dansekunstnerne akkurat nå, og hun vant nylig – den helt nyopprettede – prisen «ImPulsTanz Award» for denne forestillingen! Den ble også blant annet fremhevet av New York Times som en av de mest bemerkelsesverdige produksjonene på årets American-Realness-Festival.

Bindende påmelding med navn og bakgrunn sendes til dansekonsulent Eivind Haugland senest tirsdag 9. september.

Les mer om forestillingen


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart