WORK IN PROGRESS!

WORK IN PROGRESS! / Morten Traavik (KP/NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

9. september 2013, 18:00
10. september 2013, 18:00

Pris

135 - Ordinær
115 - Moderasjon
75 - Barn (u/16)
Pakkeløsning! - Spar penger med Bastards pakkeløsning!

Spillested

Trøndelag Senter for Samtidskunst

Varighet

60 min

Språk

Engelsk

Finn veien til Trøndelag Senter for Samtidskunst

Få også med deg kunstnersamtale med Morten Traavik lørdag 7. september kl. 15.00 på TSSK

Ila møter Nord-Korea: WORK IN PROGRESS! er et unikt og risikabelt forestillingsprosjekt der ungdom fra ulike sider av virkeligheten står på scenen sammen – i sosial, politisk og kulturell sanntid.

NB! Publikum sitter utendørs under forestillingen. Kle deg godt!

FOR NÅTIDS- OG FREMTIDSINTERESSERTE TILSKUERE FRA 14 ÅR!

WORK IN PROGRESS! er en internasjonal sceneproduksjon spesiallaget for Bastard – Trondheim internasjonale scenekunstfestival. Fra Nord-Korea,  et land i permanent krigstilstand og som i vår del av verden ofte omtales som «verdens mest lukkede», kommer en gruppe elever ved den prestisjefylte musikkskolen Kum Song til Trondheim for å skape grenseoverskridende scenekunst sammen med jevnaldrende skoleelever fra byens Steinerskole. Gjennom en kompakt felles prøveuke jobber elevene frem en forestilling der de studerer, låner fra og lar seg inspirere av det beste fra sine egne og hverandres to lands lærings- og samfunnssystemer. Resultatet er en festforestilling med premiere på Trøndelag Senter for Samtidskunst 9. september.

Premieredatoen er ikke bare dagen da det parlamentariske demokratiet Norge går til stemmeurnene for å velge Storting og regjering for de neste fire årene, men også nasjonaldag i den Demokratiske Folkerepublikken Korea (Nord-Korea). I skyggen av disse store alvorlige spørsmålene blir et lekfullt mylder av ungdommelig vinklede kommentarer, innvendinger, skråblikk og fremtidsperspektiver til. WORK IN PROGRESS! undersøker og leker med nasjonalfølelse, propaganda, valgflesk, fordommer og gruppepress på jakt etter et mulig felles verdigrunnlag, eller om man vil: partiprogram.

Regissør og samtidskunstner Morten Traaviks arbeid spenner over et bredt spekter av kunstneriske sjangre og internasjonale grenser. Tanken om verden som en scene og identitet som en lek med roller er aldri langt unna i arbeidene, der sosial intervensjon ofte er et hovedelement. Flere av arbeidene hans har skapt overskrifter og debatt både nasjonalt og internasjonalt, ikke minst hans tidligere Nord-Korea-prosjekter og «Miss Landmine», hans skjønnhetskonkurranse for landmineofre i Angola og Kambodsja.

logoDKS TrøndelagTIBET

samtidskunstlogoWORK IN PROGRESS! presenteres i samarbeid med Trøndelag Senter for Samtidskunst og Den kulturelle skolesekken i Sør-Trøndelag.

Av og med: WORK IN PROGRESS!: elever fra 8. klasse Steinerskolen i Trondheim, Norge og Kum Song School of Music, Pyongyang, Nord-Korea
Rådgivere: Morten Traavik (konsept og regi), Lena Thorsmæhlum (scene og kostymer), Ingeborg S. Olerud (lysdesign), Jørgen Træen (lyddesign), Den Demokratiske Folkerepublikken Koreas Komité for Kulturelle Forbindelser (tilrettelegging), Metastazis (grafisk design), Greta Hembre (klasseforstander), Kristin Steinkjer (rådgiver), Gry Ulfeng (festivalkurator)
Co-produsert av: Teaterhuset Avant Garden, Trøndelag Senter for Samtidskunst og Den Demokratiske Folkerepublikken Koreas Komité for Kulturelle Forbindelser
Støttet av: Kulturrådet, Kunstløftet


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart