Wishful Beginnings

Verk Produksjoner (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

6. oktober 2017, 19:00

Pris

200/130

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

90 min

Språk

norsk

Hva om samfunnet er et skip med stor hastighet i én retning – og at ingen helt vet hvordan det styres?

Kanskje det handler om å starte på nytt, gjøre rent bord, eller om at vi sitter med en følelse av å være om bord i et synkende skip? Kanskje kommer en snikende anelse om at forventningene om framtida vil vise seg å ikke bare være gale, men livstruende?

Med Wishful Beginnings har Verk Produksjoner begitt seg ut på en reise hvor de har samlet på historier, hatt utallige diskusjoner, vandret, fortalt, tatt opp, samlet, gjenfortalt og spunnet videre. De har stanget hodet i veggen, sett til siden, lest skygger og forsøkt å gi stemmer til etterklanger. Kanskje handler det om å mane frem et gjenferd eller fremkalle noe ukjent?

 

Verk produksjoner gjør menneskenes undergang til sterkt teater … Et mesterlig teaterøyeblikk, som avslutter et apokalyptisk nachspiel du bør få med deg.
− Aftenposten (terningkast 5)

Prisvinnende og internasjonalt anerkjente Verk Produksjoner har gjestet oss en rekke ganger tidligere, sist med Stalker (vår 2014), Paradise Now (høst 2015) og Beat the Drum: Walk (vår 2016). I likhet med flere av kompaniets tidligere arbeider er Wishful Beginnings co-produsert av Teaterhuset Avant Garden.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart