Why I Wear This Shirt

Gunilla Heilborn & Kim Hiorthøy (SE/NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

16. oktober 2018, 19:00
17. oktober 2018, 19:00

Pris

Billigste pris gjelder på nett!
190/220 Ordinær
140/165 TOBB-medl
120/140 Student
120/140 Scenekort
120/140 Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

45

Språk

Engelsk

Den genierklærte multikunstneren Kim Hiorthøy er endelig tilbake med mer scenekunst! Denne gangen står han eksistensiell og alene på scenen i en forestilling som veksler mellom det hjerteskjærende triste og det unektelig morsomme.

«…En blanding av Basil Fawlty i Fawlty Towers, Fernando Pessoa i Uroens Bok, og et hint av Robert DeNiros psykopatiske reformator Travis Bickle i Taxi Driver.» – Dagens Nyheter

En mann som er alene beskriver hendelser og historier fra dagene sine. Han tar sangtimer. Han går på kino. Han gjør noen fysiske øvelser i en bakgård. Ikke lenge etter befinner han seg i et stort, snødekt landskap. Mens han går seg vill forsøker han å minne både seg selv og oss om at alt kunne vært annerledes. 

Why I Wear This Shirt er en solo et sted mellom komedie, poesi og samtidsdans. Den strekker seg fra det banale og prosaiske (hvordan gå på et fortau, når bekymre seg for hvordan man ser ut), til det metafysiske (hva er tid, hva var musikk for neandertalere), mens større spørsmål (om hvem vi er og alt det der) langsomt kokes ned i en medrivende og tilsynelatende enkel forestilling. Prosjektet er en foreløpig kulminasjon av Gunilla Heilborn og Kim Hiorthøys flerfoldige kunstneriske samarbeid. 

Filmvisning med kunstnersamtale på Cinemateket!

Onsdag 17.10 kl. 20.30 presenterer Cinemateket Trondheim og Teaterhuset Avant Garden The Rules for Everything (2016) regissert av Kim Hiorthøy. Det vil bli holdt en kunstnersamtale ledet av Per Ananiassen etter visningen.

Innehavere av billett til Why I Wear This Shirt, både tirsdag 16. oktober og onsdag 17. oktober, kan kjøpe billett til The Rules for Everything + artist talk på Cinemateket til medlemspris 60 kr. Tilbudet gjelder så lenge billettbeholdningen rekker (først til mølla), og billetten fra Teaterhuset Avant Garden må framvises ved inngang på Cinemateket. Medlemsbilletter kan kjøpes her og over disk på Cinemateket.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart