Why I Wear This Shirt

Gunilla Heilborn & Kim Hiorthøy (SE/NO)


Read in English

Spilletider

16. oktober 2018, 19:00
17. oktober 2018, 19:00

Pris

Billigste pris gjelder på nett!
190/220 Ordinær
140/165 TOBB-medl
120/140 Student
120/140 Scenekort
120/140 Honnør

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

45

Språk

Engelsk

Den genierklærte multikunstneren Kim Hiorthøy er endelig tilbake med mer scenekunst! Denne gangen står han eksistensiell og alene på scenen i en forestilling som veksler mellom det hjerteskjærende triste og det unektelig morsomme.

«…En blanding av Basil Fawlty i Fawlty Towers, Fernando Pessoa i Uroens Bok, og et hint av Robert DeNiros psykopatiske reformator Travis Bickle i Taxi Driver.» – Dagens Nyheter

En mann som er alene beskriver hendelser og historier fra dagene sine. Han tar sangtimer. Han går på kino. Han gjør noen fysiske øvelser i en bakgård. Ikke lenge etter befinner han seg i et stort, snødekt landskap. Mens han går seg vill forsøker han å minne både seg selv og oss om at alt kunne vært annerledes. 

Why I Wear This Shirt er en solo et sted mellom komedie, poesi og samtidsdans. Den strekker seg fra det banale og prosaiske (hvordan gå på et fortau, når bekymre seg for hvordan man ser ut), til det metafysiske (hva er tid, hva var musikk for neandertalere), mens større spørsmål (om hvem vi er og alt det der) langsomt kokes ned i en medrivende og tilsynelatende enkel forestilling. Prosjektet er en foreløpig kulminasjon av Gunilla Heilborn og Kim Hiorthøys flerfoldige kunstneriske samarbeid. 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart