We to be

Mette Edvardsen (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

2. september 2015, 19:00
4. september 2015, 17:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Scenekort/Honnør
100 - Festivalkort

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

55 min

Språk

English

Ord skaper forestillinger, forestillinger om verden. Mette Edvardsen lager en fascinerende verden for oss – av ord.

«We to be» er en forestilling skrevet som en tekst i en bok. Teksten leses høyt av en utøver som sitter sammen med publikum foran en tom scene. Den sendes også direkte på radio. «We to be» arbeider dermed med tre ulike medier som foregår samtidig på tre ulike steder: på scenen, som et skuespill i en bok, og som en live radiosending.

SENDES LIVE PÅ RADIO REVOLT 2. SEPTEMBER KL. 19.00 OG 4. SEPTEMBER KL. 17.00. HØR DET DIREKTE HER:

Den norske koreografen Mette Edvardsens sympatiske og nysgjerrige lek med språkets iboende muligheter bygger på en smittende fascinasjon for hvordan vi bruker språket i vår felles forståelse av virkeligheten.

I flere år har hun gledet oss med prosjekter som utforsker samspillet mellom kropp og ord på ulike måter. Ved å benevne og forholde seg til usynlige gjenstander og deler av scenerommet, fikk hun for eksempel et helt rom til å vokse fram foran øynene på oss i forestillingen «Black». I «Time has fallen asleep in the afternoon sunshine» definerte hun dansere om til levende bøker, og lånte dem ut på biblioteket.

Denne gangen går hun helt av scenen og gir plass til bare ordet i seg selv.

 

www.metteedvardsen.be


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart