Vive la Phrance

Spreafico Eckly (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

20. september 2017, 20:00

Pris

200 - Ordinær
150 - Tobb-rabatt
130 - Studentrabatt
130 - Scenekortrabatt
100 - FESTIVALKORT!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 70 min

Språk

English

URPREMIERE!

Hadde det vært lettere å forholde seg til verden om vi så på den som en teaterforestilling, med en viss distanse?

I Vive la Phrance knytter performanceduoen Spreafico Eckly teater-rommet til dagens samfunn, og til politiske situasjoner der den tradisjonelle inndelingen i høyre og venstre er i ferd med å gå i oppløsning. Her gjøres teateret om til en testarena for alternative kategorier og ulike former for engasjement.

Selve scenen er gjort om til en hyggelig tysk biergarten. Vertskapet, en musiker, en skuespiller og en danser, veileder publikum gjennom åtte performative situasjoner med ulike kombinasjoner av tillit og kontroll. Målet er å forsøke å gi innsikt i hvordan vi som borgere forholder oss til samfunnets maktstrukturer.

Sammen med publikum utforsker de det politiske potensialet i ulike modeller for eierskap, utøvelse, tilskuerskap og deltakelse, og prøver å finne svar på det store spørsmålet: Hva er det som får oss til å engasjere oss, både som publikum og som samfunnsborgere?

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart