VI, FOLKET

Espen Klouman Høiner (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

11. september 2018, 20:30
12. september 2018, 16:30

Pris

200/130

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

60 min

Språk

norsk

Amerika er en drøm og en mare, en tilstand, noe å elske og hate, en fortelling basert på en lovtekst som er den amerikanske grunnloven

«Vi, folket av disse Forente Stater, for å skape en mer perfekt forening, anlegge rettferdighet, bevare innenlands fred, sørge for det felles forsvar, fremme den alminnelige velferd og sikre frihetens velsignelser for oss selv og våre etterkommere, forkynner og oppretter denne forfatningen for Amerikas Forente Stater.»

Slik begynner en 231 år gammel tekst. Den er USA. Og den er en av historiens mest innflytelsesrike politiske tekster. Med amerikansk relativisme, eksepsjonalisme og ultra-individualisme som utgangspunkt, gir Espen Klouman Høiner seg i kast med monologforestillingen VI, FOLKET - en livshistorisk beretning fra den amerikanske midtvesten.

Før eller siden følger vi alle etter den hvite kaninen med dårlig tid, krabber inn i kaninhullet og faller flere kilometer ned i jorda til - Amerika! Men Amerika er ikke bare et sted. Amerika er også en idé, en tilstand og en drøm.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart