Verken Fugl eller Fisk

Teater Fot (NO)


Read in English

Spilletider

14. oktober 2017, 11:00
5. november 2017, 11:00
25. november 2017, 11:00

Spillested

Varighet

Ca. 30 min

Språk

Nonverbal

FORESTILLINGEN HAR ULIK MÅLGRUPPE PÅ HVER SPILLEDATO:
Lørdag 14. oktober: 0-2 år
Søndag 5. november: 3-5 år
Lørdag 25. november: 0-2 år
Alle visningene har gratis inngang!

Verken Fugl eller Fisk er et teaterprosjekt om rare dyr og forvandlinger. Nå ønsker vi barn og voksne velkommen til å oppleve en helt unik visning mens prosjektet ennå er under utvikling! Kanskje er det nettopp din opplevelse som bidrar at forestillingen tar en helt ny retning?

På jorda fins det et enormt mangfold av ulike arter. Vi kategoriserer gjerne mennesker og andre dyr i et hierarkisk system, der mennesket troner på toppen. Verken Fugl eller Fisk er en forestilling som stiller spørsmål ved dette systemet. Små barn møter jo ofte dyr som likeverdige, med sterke, ikke-verbale uttrykk som glede, nysgjerrighet, redsel eller ømhet. Her får barna møte tre rare og ensomme dyr som blir venner, i en verden som stadig forvandles.

Trondheimsbaserte Teater Fot har skapt en rekke forestillinger for barn, og er blant de fremste i landet når det gjelder teater for de aller minste. Verken fugl eller fisk er del av et større kunstnerisk forskningsprosjekt om betydningen av affekt i teater for de minste barna. Den ferdige forestillingen vil ha premiere hos oss i april 2018, og er en Teaterhuset-Avant-Garden-co-produksjon.

Se mer informasjon om prosjektet på Teater Fots nettside.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart