Verken Fugl eller Fisk

Teater Fot (NO)


Read in english

Spilletider

21. april 2018, 11:00
21. april 2018, 12:30
5. mai 2018, 11:00
5. mai 2018, 12:30

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 45 min

Språk

Nonverbal/norsk

Velkommen til urpremiere på Teater Fots nye forestilling for barn fra 3 til 5 år! Forestillingen er blitt til i tett samspill med barn underveis i en lang tilblivelsesprosess. Endelig kan vi åpne dørene til premieren her på Teaterhuset Avant Garden!

MÅLGRUPPE: 3–5 år

Verken Fugl eller Fisk handler om begynnelsen på alt. Sammen undrer vi oss over livet på jorda, i lufta og i havet, og hvordan verden har blitt til. Denne skapelseshistorien har ingen endelige svar eller forklaringer, men leker med å skape verden på nytt, med materialer og figurer, rare dyr og underlige vesener. Her kan barna få se noe de aldri har sett før!

Fugler, fisker og mennesker er arter som rommer et stort mangfold, men kulturen vår plasserer mennesket øverst på toppen, over alle andre. Dette er et verdensbilde som står for fall. Teater Fot tror at barn har gode forutsetninger for å forstå verden fra naturens perspektiv, blant annet fordi barn er følelsesmessig orientert mot dyrene gjennom uttrykk som redsel, nysgjerrighet, ømhet og glede.

Forestillingen benytter seg mest av ikke-verbalt, affektivt og musikalsk språk. Ved å vri og mikse på hierarkier og kategorier, leke med mellomrom og utforske ukjente overgangsarter, har Teater Fot skapt et stykke eksperimenterende musikkteater for de minste. Barna inviteres med på leken gjennom både felles undring og skattejakt på havets bunn.

 

VIDEOTEASER

Videosnutten nedenfor er fra en del av forprosjektet til forestillingen, med visning for barn i en litt yngre målgruppe. Forestillingene som vises i april 2018 er rettet mot barn i alderen 3–5 år.

TEATER FOT

Trondheimsbaserte Teater Fot har skapt en rekke forestillinger for barn, og er blant de fremste i landet når det gjelder teater for de aller minste. Verken Fugl eller Fisk er del av et større kunstnerisk forskningsprosjekt om betydningen av affekt i teater for de minste barna. Forestillingen er en Teaterhuset-Avant-Garden-co-produksjon.

Besøk også kompaniets egne nettsider på www.teaterfot.no

 

RULLETEKST


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut eller vis billetten på telefonen din. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke