Unannounced

Heine Avdal & Yukiko Shinozaki /fieldworks (NO/JP/BE)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

23. september 2017, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - Tobb-rabatt
130 - Studentrabatt
130 - Scenekortrabatt
100 - FESTIVALKORT!

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

75 min

Språk

Engelsk

Kortene ligger ikke alltid på bordet med det samme. Ganske ofte oppstår heller noe uventet, uten forvarsel, som plustelig setter det som nettopp skjedde i et nytt lys.

Denne forestillingen tar for seg hvordan fokuset kan endre seg når det du først trodde var én ting, plutselig viser seg å være helt noe annet. Og hvordan en overraskende hendelse kan fargelegge alt som har gått forut.

Unannounced er en forestilling som bokstavelig talt går inn i detaljene. På sin vei inn i scenerommet kaster den lys på de små og de aller minste tingene den går forbi. Slik blir de alle fremhevet som små fragmenter ved omgivelsene, som forsvinner så fort den neste dukker opp. Den vandrer fram og tilbake langs den tynne linja mellom «ikke nå lenger» og «ikke ennå».

Se video om forestillingen:

(NB! Annen dato i videoen. Video fra HERE10: Evenings performing arts festival. Av TRUE BLUE vzw © 2017 Vitlycke – Centre for Performing Arts)

Forestillingens reise gjennom rommet blir også et bilde på tiden som noe som folder seg ut som et usammenhengende, ikke-lineært spekter av sanseinntrykk. Kanskje kan man ikke lenger skille forventningen om det som ligger foran fra gjenklangen av det som har allerede har passert?

Den sjarmerende norsk-japanske duoen Heine Røsdal Avdal og Yukiko Shinozaki er kjent for sine stedsspesifikke og detaljrike arbeider. De har en egen evne til å få verden til å se litt annerledes ut etterpå enn den gjorde før du gikk inn på forestillingen.

Teaterhuset Avant Gardens publikum har tidligere kunnet oppleve forestillingene you are here (våren 2009), Fieldworks – Hotel (Bastard 2010), nothing’s for something (Bastard 2012),  Fieldworks: Office (våren 2013), og distant voices (Bastard 2015)

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart