Traffic Light

Wiersma & Smeets (NL)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

26. september 2018, 10:00
26. september 2018, 12:00
27. september 2018, 09:30

Pris

150 (voksne)
75 (barn)

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

Ca. 35 min

Språk

Nonverbal

Traffic Light tar oss med inn i en verden fylt med små lys; lys som skaper de mest mirakuløse mønstre ved hjelp av glass, sukkertøybokser, knuste speil og mange andre vanlige ting.

MÅLGRUPPE: 3–9 år / familie

 

Her møter vi en liten, hvit lysmann på leting etter en venn. Han reiser jorda rundt, til og med ut i verdensrommet! Overalt finner han lys, men ingen som er akkurat som ham. Før han én dag snubler over et trafikklys … Med en sjarmerende blanding av høy og lav teknologi bygges det opp til en underholdende teaterfabel full av overraskelser!

 

«Igjen viser Wiersma & Smeets at de vakreste historiene blir fortalt ved å bruke de mest enkle og uventede materialer.»

 

Den nederlandske kunstnerduoen Wiersma & Smeets har gjennom en omfattende kunstproduksjon utviklet flere større og mindre installasjoner og forestillinger. De lager kunst i en fri og ukonvensjonell stil som gjør et spesielt inntrykk på de aller minste. Kanskje fordi det likner måten barn selv former sin fantasiverden og er til stede i sin egen lek på?

 

Ved hjelp av både høy og lav teknologi, og stor kjennskap til forskjellige lyskilders magiske effekter, presenteres vi her for en spennende barneforestilling i møtet mellom teater og lyskunst.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart