Traces

Rósa Ómarsdóttir (IS)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

11. september 2018, 19:00
12. september 2018, 19:00

Pris

200/130

Spillested

Trøndelag Teater - Studioscenen

Varighet

60 min

Språk

Nonverbal

Opplevelsen av seg selv oppløses i en større, levende verden

Traces er en opplevelse for alle sanser, som visker ut forskjellene mellom oss og våre omgivelser, og stiller spørsmål ved vår posisjon i en levende verden. Det er minnet om en fantasiverden, undret frem blant de overveldende realitetene til denne rare verdenen av planter og lyder og vann.

 

"Et tynt lag med mose dekker alt, som en grønn pels.
Landskapet rører seg. Hun rører seg.
Her, hvor vi er, er alle levende. Her er alt levende. Fjellet ser ut som en manet. Planten røyker. Hun lar det regne et øyeblikk. Natur, synger hun.  Nærliggende natur. Den dirrende akkorden mellom person og ting. Et øre, et øye, et alleting, et ingenting, hverken over eller utenfor, et begjær, et beist.
I denne verden puster alle ting."

 

Traces er et oppslukende stykke der et magisk landskap i stadig forandring vokser frem rundt deg. Et sted der folk blir objekter og objektene blir levende.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart