Time’s Journey Through A Room

chelfitsch (JP)


Read in english

Spilletider

2. november 2017, 19:00
3. november 2017, 19:00

Pris

200/130

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

75 min

Språk

Japanese with English subtitles

Hva skjer med et samfunn i kjølvannet av en katastrofe?

Som en respons på det store jordskjelvet i Japan i 2011, begynte dramatikeren Toshiki Okada å rette sin kunstneriske oppmerksomhet mot det japanske samfunnet i kjølvannet av katastrofen. Han ble opptatt av å undersøke fiksjonens gyldighet i et slikt samfunn. I Time’s Journey Through a Room tar han for seg følelsene og de mentale konfliktene som flommer opp i et folk i tiden like etter en katastrofe. Følelser som ikke bare er forbundet med sorg og ubehag, men kanskje også med gryende håp om at ting nå skal bli bedre.

Indre kvaler og smerte er tett knyttet sammen med scenografien og lydbildet til forestillingen, som begge er designet av samtidskunstneren Tsuyoshi Hisakado. Gjennom finstemte virkemidler som ord, bevegelse, lyd og rom skaper Okada en intens bølge av følelser som skyller over publikum og som konfronterer dem med deres egne minner og erfaringer.

 

Det er første gang det spennende japanske teaterkompaniet chelfitsch besøker Norge, og vi er svært stolte av å kunne invitere til en eksklusiv nordisk premiere!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut eller vis billetten på telefonen din. Problemer? › Ring 815 33 133 for hjelp. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke