Time has fallen asleep…

Mette Edvardsen (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

2. mai 2013, 12:00
3. mai 2013, 10:00
4. mai 2013, 11:00

Pris

Gratis - Gratis

Spillested

Trondheim folkebibliotek

Varighet

ca. 30 min

Time has fallen asleep in the afternoon sunshine

Torsdag 2. mai kl. 12–19 | Fredag 3. mai kl. 10–16 | Lørdag 4. mai kl. 11–16
Forestillingsstart hver time. Bestill tid på tlf. 920 70 450  / billett(a)avantgarden.no

Gjør en avtale med en levende bok – en person som har lært seg en bok utenat og leser den opp etter hukommelsen, kun for deg.

Ideen til dette biblioteket av levende bøker kommer fra science-fiction romanen «Fahrenheit 451», en framtidsvisjon av et samfunn der bøker er forbudte fordi de ansees som farlige, og hvor lykke skal oppnås i fravær av kunnskap og kritisk tenkning. I dag baserer vi oss i økende grad på elektronisk lagring av dokumenter og bøker, og tematikken blir aktuell på ny: Hva om noen plutselig sletter alt?

Å lære en bok utenat er en kontinuerlig prosess av å minnes og å glemme. Uansett hvor mye eller godt du lærer noe utenat, må du allikevel holde det ved like, ellers vil du glemme det igjen. Kanskje har du allerede glemt begynnelsen når du kommer til slutten av boken? «Time has fallen asleep…» er en annerledes leseropplevelse. De besøkende velger en bok, og boken tar leseren sin med til et sted i biblioteket, i kafeen, eller på en spasertur ute mens den resiterer sitt innhold.

Bøker til utlån:

Mette Edvardsen jobber med ulike uttrykksformer innenfor rammen av performativ kunst for et internasjonalt publikum, og har en rekke produksjoner bak seg. Hun besøkte oss sist under høstens Bastardfestival med forestillingen «Black».

«So I made an appointment with a living book and had one of the most intimate theatrical experiences of my life
Jo Verrent, Fierce Festival

Forestillingen presenteres i samarbeid med Æ Å Trondheim litteraturfestival (Norsk forfattersentrum) og Trondheim folkebibliotek.

RULLETEKST
Konsept: Mette Edvardsen Med: Bruno De Wachter, David Helbich, Mari Matre Larsen, Marit Ødegaard, Martin Slaatto Produksjon: Helga Duchamps / duchamps vzw, Mette Edvardsen / Athome Takk til: Dubbelspel (STUK Kunstencentrum & 30CC, Leuven), Kaaitheater, Sarah Vanhee Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere Tittel: Time has fallen asleep in the afternoon sunshine er en setning fra en bok av Alexander Smith i «Fahrenheit 451» av Ray Bradbury (1953)
Nettside: www.metteedvardsen.be


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart