The Trond Wiger Fucking Life Show

Trond Wiger (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

12. mai 2016, 19:00
13. mai 2016, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - Tobb-medlem
130 - Stud/honnør/scenekort

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

50 min

Språk

Norsk

Gikk du glipp av Trond Wigers selvbiografiske soloforestilling i høst? I mai har du en ny sjanse, når vi får et gledelig gjensyn med fjorårets store trondhjemske hiphopteatersuksess!

Det hele startet med at hiphopteaterfestivalen SPKRBOX utfordret trondheimsrapperen og poeten Trond Wiger, trondheimsdramatikeren Kristofer Grønskag og trondheimsregissør Kjersti Haugen til sammen å lage en teaterforestilling – om Trond Wiger! Sammen fikk de tjue prøvedager til å jobbe fram en forestilling om Tronds oppvekst i Trondheim, hans liv og karriere, oppdagelsen av hiphop og om trøndersk kultur.

Historien om den sårbare bussjåføren, beundrende fotballfanen og satirisk krasse rapperen som ble mer og mer trukket mot teatret, møtte jublende mottakelse på premieren sist september. Og i vår har den turnert nordfylket med Nord-Trøndelag Teater.

«En svært lovende debut i en fortsatt fersk sjanger, formidlet med nerven fra en som har plassert seg selv på dypt vann.»

«Trond Wiger er kanskje den mest talentfulle kunstneriske formidler av livet i Trondheims mange fasetter anno 2015. Det vet mange, men ikke mange nok.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

 

«Det er formidla dønn ærleg med stor fallhøgde, men så inderleg og ekte som berre den som har opplevd det sjølv kan klare.»

«[…] her er det berre å gløyme alle sjangernamn som kan gjere nedslagsfeltet mindre, – dette er rett og slett særs godt teater.»
Amund Grimstad, amund.info

 

Trond Wiger er den ene delen av hiphop-duoen Gode Ord Dør Sist (G.O.D.S.). Han har tidligere deltatt på SPKRBOX-festivalen med en framføring av et utvalg raptekster, og vært medskaper og utøver i dansekunstprosjektet «PERFECT (im)PERFECTIONS – stories untold» under Multiplié dansefestival 2014. «The Trond Wiger Fucking Life Show» er hans første egne helaftens forestilling, skapt i samarbeid med profesjonelle teaterkunstnere, og med utgangspunkt i hans eget liv.

Her får vi biografisk fortellerteater hvor kunstneren iscenesetter seg selv. Han lokale ståsted og språkforankring har et bakteppe av global kultur og kunstnerisk orientering.

Forestillingen er co-produsert av Teaterhuset Avant Garden og Nord-Trøndelag Teater.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart