The Triumph of Fame

Marie-Caroline Hominal (CH) *(flere ganger mellom kl. 14.00-20.00)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

2. september 2015, 14:00
3. september 2015, 14:00
4. september 2015, 14:00

Pris

85 - Alle
50 - Festivalkort

Spillested

Trøndelag Teater

Varighet

15 min

Språk

English

Velkommen til din egen unike en-til-en-opplevelse backstage på teatret!

Vises hvert 20. minutt mellom kl. 14.00 og kl. 20.00.  Forestillingen kan kun oppleves en-og-en. Du kjøper billett til ønsket klokkeslett, og møter opp i foajeen til rett tidspunkt.

Forestillingen har aldersgrense 16 år.

Inspirert av den italienske poeten Petrarcas dikt «I Trionfi», inviterer den sveitsiske koreografen Marie-Caroline Hominal gjestene sine med backstage til et skjult hjørne av Trøndelag Teater, der hun skaper et sårbart øyeblikk av intimitet mellom tilskuer og utøver.

«The Triumph of Fame» («Berømmelsens triumf») er et av diktene i 1300-tallspoeten Francesco Petrarcas uavsluttede verk «I Trionfi». Det beskriver livets faser som dueller mellom motstridende dyder, der Berømmelse vinner over Døden, men blir slått av Tiden og Evigheten. Backstage, bakenfor teatrets iscenesettelser, tar Hominal imot en og en gjest i garderoben sin. «The Triumph of Fame» er en performance som stripper den teatralske kunstferdigheten for alle sine koder, og skaper en ny illusjon av et ekte og intimt personlig møte.

Marie-Caroline Hominal er en sveitsisk koreograf og danser, bosatt i Geneve. Prosjektene hennes omfatter ulike kunstformer, som dans, tekst, sangskriving, musikk og video. Verkene hennes har turnert i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og hun har danset med Tanztheater Basel, Gisèle Vienne, La Ribot, Gilles Jobin og Marco Berrettini, for å nevne noen.

www.madmoisellemch.com


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart