The Guest

Ina Christel Johannessen / zero visibility corp. (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

16. oktober 2015, 19:30
17. oktober 2015, 19:30

Pris

250 - Ordinær
150 - Stud/Scenekort/Honnør

Spillested

Olavshallen lille sal

Varighet

ca. 80 min.

Kraftig bevegelse gjennom rommet, til tider et kammerspill, intimt og hemmelig. Hypnotisk struktur og rytmisk mantra: Noe av den ypperste dansekunsten Norge har å by på kommer til Trondheim!

I «The Guest» utforsker koreograf Ina Christel Johannessen og zero visibility corp. motsetningene mellom gjestfrihet og vennskap, opposisjon og fiendtlighet.

«The Guest» er inspirert av Albert Camus’ novelle «L’Hôte», som på fransk kan bety både «gjest» og «vert». Hvordan tar vi imot de som kommer utenfra inn i vårt fellesskap? Hvem kan egentlig påberope seg å høre hjemme i et gitt geografisk område på bekostning av andre?

Til urpremieren på Dansens Hus i Oslo i januar samlet en av Norges mest anerkjente koreografer, Ina Christel Johannessen, et stjernelag av dansekunstnere, deriblant Jon Filip Fahlstrøm fra Levanger. Det ble en sterk, akrobatisk og suggererende opplevelse, ledsaget av Le Trio Joubran og Demdike Stares besettende lydbilde. Nå er det mulig å oppleve den i Trøndelag – velkommen til en forestilling du garantert ikke går upåvirket ut fra!

FØRSNAKK: Aldri sett samtidsdans før eller ønsker du å vite mer om sjangeren? Nysgjerrig på zero visibility corp. og kveldens koreografi? Én time før forestillingen arrangeres en uformell førsnakk ledet av Arne Fagerholt i Olavshallens foajé. Se mer.

 

«The Guest» er første produksjon i et pilotturnénettverk for dans i Norge igangsatt av DansiT – Senter for dansekunst i Sør-Trøndelag og Dansens Hus. Teaterhuset Avant Garden er samarbeidspartner, sammen med Olavshallen, Teateret Vårt, DKS Trondheim, DKS Sør-Trøndelag og DKS Møre og Romsdal.

 

 

 

 

Dansens hus http://www.dansit.no/

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart