Synkehull

Kristinsdottir/Willyson med Børmark/Borchgrevink


Read in english

Spilletider

2. desember 2017, 19:00
3. desember 2017, 19:00

Pris

200/130

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

90 min

Språk

Norsk & engelsk

Vi synker ned i selvet!

En kveld i 2013 lå Jeff Bush, en vanlig mann fra Florida, i sengen sin da jorden plutselig åpnet seg og slukte ham levende. Hendelsen danner utgangspunktet for Synkehull, hvor publikum får være med inn i alskens hulrom. Målet er felles frykthåndtering og kanskje også å oppnå lite granne håp. Et hull er jo også en åpning!

Synkehull er en teaterforestilling i konsertformat. Musiker, komponist og lyddesigner Magnus Børmark komponerer og fremfører all lyd og musikk live, med en gitar og det som må kunne sies å være musikkhistoriens sløyeste pedalbrett.

Hildur Kristinsdottir er kjent for Teaterhuset Avant Gardens publikum gjennom trilogien Klassikere for Kids, og vi gleder oss stort til denne voksenproduksjonen. Forestillingen er et samarbeid mellom duoen Kristinsdottir/Willyson, trondheimsmusikeren Magnus Børmark og scenekunstneren Anders Borchgrevink, som alle har vært involvert i en eller flere av forestillingene i den tidligere trilogien.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut eller vis billetten på telefonen din. Problemer? › Ring 815 33 133 for hjelp. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke