Symposium for juni

Andreas Schille, Jazzmus experiment


Read in English

Spilletider

5. juni 2012, 19:00

Pris

Gratis!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Språk

Norsk

Velkommen til vårens siste Symposium! Symposium er Teaterhuset Avant Gardens uformelle og konstruktive arena for scenekunst under utvikling. Denne gangen møter vi en ringrev i Symposium-sammenheng; kunstneren Andreas Schille.

I juni presenterer Schille sammen med Jazzmus xperiment (ved Lars Erik og Bjørn Thomas Brustad Melhus) et nyoppstartet prosjekt med arbeidstittelen Nettokratene (etter en bok av Alexander Bard & Jan Söderqvist). Presentasjonen vil ta form av lesning/lecture-performance med musikk. Temaet for prosjektet er hvordan den digitale revolusjonen vender ut og inn på vante begrep og forandrer forutsetningene våre – Et forsøk på å beskrive menneskets livsvilkår i et framtidig digitalt klassesamfunn.

Symposium arrangeres den første tirsdagen hver måned og er arena for møter, musikk, lyrikk, film, performance, skulptur, videokunst, teater, foto, dans, bildekunst og mye mer. Vi kan med stolthet konkludere med at Symposium er byens unike møteplass for inspirasjon og overraskelse.

For publikum gir Symposium mulighet til en annerledes, forfriskende og inspirerende scenekunstopplevelse med kunstuttrykk av ulike slag. Alt som kan vises på en scene kan dukke opp på Symposium. For byens utøvende og skapende kunstnere gir Symposium en mulighet til å prøve ut prosjekter, ideer og «work-in-progress». Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å presentere på Symposium? Ta kontakt med Symposiumansvarlig Azra Halilovic, på azra(a)avantgarden.no.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart