Symposium for april

Eivind Haugland og Hanne Wiseth


Read in English

Spilletider

10. april 2012, 19:00

Pris

Gratis

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

På grunn av påsken fraviker vi vår «første-tirsdag-i-måneden-mal», og inviterer til Symposium den andre tirsdagen i april! Denne kvelden får vi besøk av Eivind Haugland og Hanne Wiseth, som presenterer hvert sitt scenetekstprosjekt.

Eivind Hauglands prosjekt har arbeidstittelen «Den politiske treenighet», og tar utgangspunkt i maktstrukturen POLITIKERE – JOURNALISTER – VELGERE. På bakgrunn av intervjuer med representanter for disse tre gruppene skal han skape en scenetekst som søker å gå bak den tabloide fasaden og undersøke de bakenforliggende intensjonene til dem som dominerer vår politiske hverdag. Prosjektet er nå i materialinnhentingsfasen, og på Symposium får vi presentert et første tekstutkast spilt inn på video. Haugland vil også presentere prosjektet og problemstillingene nærmere, og invitere publikum til samtale om den videre utviklingen.

Hanne Wiseth skal denne kvelden vise “Oppdrag Aquila”. Oppdrag Aquila er work in progres og Hanne skal sammen med skuespilleren Johanne Bjørnebye og instruktøren Azra Halilovic samt publikum jobbe med å komme enda dypere inn i teksten og tematikken hun skriver om. Dette blir en anderledes monologvisning.

Symposium er Teaterhuset Avant Gardens uformelle og konstruktive arena for scenekunst under utvikling. Den første tirsdagen hver måned gir vi deg mulighet til å oppleve noe av det som rører seg under overflaten i byens scene- og øvrige kunstmiljø. Teater, musikk, lyrikk, film, videokunst, performance, foto, dans og bildekunst er bare noen eksempler på hva som kan dukke opp på Symposium.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart