Rop ut! Symposium 1. mai

div. deltakere


Read in English

Spilletider

1. mai 2012, 19:00

Pris

Gratis

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Symposiumkaninen leter fram sin kraftigste arbeiderstemme og inviterer til 1. mai-markering på Teaterhuset Avant Garden! Her skal representanter for byens politikere, kunstnere, media og kunstinstitusjoner få rope ut sin mening om hvordan det egentlig står til på kunst- og kulturfronten.

2_(c)Keystone - Getty Images

Symposium 1. mai retter altså oppmerksomheten mot forholdet mellom kunst, arbeid og politikk. Dette er et evig relevant tema for utøvende kunstnere, politikere, ledere for kunstinstitusjoner og det kunst- og kulturinteresserte publikum. Vi setter opp et lite podium på scenen der hver deltaker får 4 minutter til å uttale seg om temaet. På den måten får deltakerne mulighet til å legge fram sine synspunkter, og høre hverandres, uten videre diskusjon der og da. De inviterte deltakerne er personer/institusjoner som på en eller annen måte allerede har ytret seg om temaet, og vi ser 1. mai som en god anledning til å samle engasjerte stemmer fra ulike hold.

Dette er kveldens bekreftede deltakere:
Tale Næss, Propellen teater
Berit Rusten, Panter Tanter
Michael Duch, Ny musikk Trondheim
Per Kristian Nygård, ArtScene Trondheim
Gry Elisabeth Pedersen, leder for NOROFF, film
Eldbjørg Raknes, Sjøbygda, musiker
Snorre Vikdal, Venstre, politisk nestleder
Svein Inge Sæther, Cinemateket
Karianne Steinsland, bildekunst
Per Ananiassen, Teaterhuset Avant Garden
Azra Halilovic, scenekunst

I tillegg byr vi på en ønskereprise på Eivind Hauglands prosjektpresentasjon av «Den politiske treenighet», som vakte stort engasjement sist Symposium.

Symposium er Teaterhuset Avant Gardens uformelle og konstruktive arena for scenekunst under utvikling. Symposium arrangeres den første tirsdagen hver måned og er nå inne i sin åttende sesong. Publikum gis mulighet til en annerledes, forfriskende og inspirerende scenekunstopplevelse med kunstuttrykk av ulike slag. Alt som kan vises på en scene kan dukke opp på Symposium. For byens utøvende og skapende kunstnere gir Symposium en mulighet til å prøve ut prosjekter, ideer og «work-in-progress».

Symposium er arena for møter, musikk, lyrikk, film, performance, skulptur, videokunst, teater, foto, dans, bildekunst og mye mer. Vi kan med stolthet konkludere med at Symposium er byens unike møteplass for inspirasjon og overraskelse. Så, kjære byens kunstnere og kjære publikum; la oss høre fra dere og se dere på Symposium i vår!


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart