Supernatural

Simone Aughterlony, Antonija Livingstone & Hahn Rowe (CH/DE/CA/US)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

31. oktober 2015, 19:00
1. november 2015, 19:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort

Spillested

Verkstedhallen

Varighet

ca. 75 min

Språk

Nonverbal

«Supernatural» legger våre vante oppfatninger av kjønn, liv og kropp på huggestabben, og ønsker isteden en lystig teknokonstruksjon av mangefasetterte kropper og lyster velkommen.

På en varm, rosa slette, under en fluorescerende himmel, slår menneskelige og ikke-menneskelige aktører leir for natta. Utstyrt med øks, fiolin, elektronikk og nakne kropper, utforsker de en villmark der svært ulike aktører kan leve sammen. Huden, trestokkene, blikket, kraften i øksebladet og alle de andre tingene som omgir oss får en vitalitet, en livaktig kraft, der ingenting rangeres etter ulik type eksistens. Alt har liv og handlingskraft.

Som når man kikker inn i et kaleidoskop, gir det skeive perspektivet i forestillingen en opplevelse av mangefasetterte, flertydige kropper, og visker ut de faste stereotype oppfatningene av den kjønnede kroppen.

Så, er dette postmoderne danseforskning, eller morsom «postporno-praksis?» Hva enn det er, bringer det i hvert fall kroppene og det omliggende materialet i samspill med hverandre, uten å skjelne mellom det å være opphisset, være opphissende og å bli hisset opp.

Simone Aughterlony besøkte Teaterhuset Avant Garden i 2007 med forestillingen «Bare Back Lying». Hun er opptatt av kvaliteter som underbygger det transformative potensialet i kropper og alle andre ting som inngår i en koreografisk tankegang.

** Er du spesielt interessert i tematikken, oppfordres du til å lese originalteksten på engelsk, da den er spekket med referanser og dobbeltbetydninger!

 

Baren åpner en time før forestilling.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart