SunBengSitting

Simon Mayer (AT)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

4. september 2015, 18:30
5. september 2015, 15:30

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort
100 - Festivalkort

Spillested

Teaterkjelleren, Trøndelag Teater

Varighet

70 min

Språk

English

Ønskereprise! Denne perlen av en soloforestilling åpnet vårsesongen på Teaterhuset Avant Garden i år. Nå har vi invitert den tilbake – bare så du skal få sjansen til å få den med deg.

«’SunBengSitting’ er en dypt original, herlig upretensiøs, morsom og meget vakker forestilling. Du har neppe sett noe som ligner.» – Adresseavisen

Mens Trondheim fortsatt går rundt og nynner på «Edelweiss» etter årets store vårmusikal, er timingen perfekt for å bringe litt mer østerriksk folkekultur inn i teatret. Denne gang i form av dans, jodling, nakensaging og felesampling.

Simon Mayer vokste opp på den nordøsterrikske landsbygda, med folkedans, tradisjoner, kroppsarbeid, nærhet til naturen – og heavy-metal. Når han så tok skrittet over i kultursfæren i Wien, og utdannet seg til ballettdanser, befant han seg plutselig i en verden der ordet «bonde» kunne bli brukt som skjellsord. Det ble en overgang som bød på like deler frigjøring og nye begrensninger.

Denne bakgrunnen, hans egne indre motsetninger og frustrasjonen over å bli satt i bås, ligger som et bakteppe for forestillingen sammen med spørsmål knyttet til forholdet mellom by og land, hjemland og utland, og søken etter kunstnerisk frihet.

Sist den ble vist ble den omtalt som «helgens store kulturbegivenhet» i Adresseavisen. Vi håper enda flere vil få den med seg denne gangen!

Simon Mayer deltar også på Bastardfestivalen med ensembleforestillingen «Sons of Sissy», som vises i Verkstedhallen torsdag.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart