Stjernestøv – NB! Få billetter

Inclusive Dance Company


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

10. mai 2014, 10:00
10. mai 2014, 11:30
11. mai 2014, 11:30
11. mai 2014, 13:30

Pris

90 - Voksen
70 - Barn

Spillested

Prøvesalen
Teaterhuset Avant Garden

Varighet

30 min.

MÅLGRUPPE: Barn i alderen 0-3 år

* Få billetter igjen – vi anbefaler å kjøpe/sjekke på forhånd via billettservice.no, tlf 815 33 133, Narvesen eller 7-eleven

Stjernestøv er en leken og litt mystisk danseforestilling for de aller minste om de aller minste tingene i universet: partiklene, atomene, prikkene eller stjernestøvet.

I denne forestillingen leker en danser og musiker med rare videopartikler som former og omformer seg. Partikler er et merkelig ord, men det betyr omtrent prikk «Stjernestøv» er en lek med prikker!

Alt består egentlig av partikler. Alt og alle vi kjenner vibrerer av atomer. Litt poetisk kan man si at vi alle er skapt av stjernestøv, som har reist, formet og omformet seg fra tidenes begynnelse.

Publikum møtes av danser Live og musiker Luis, sammen tar de barna med seg på en visuell opplevelse blant partikler med dans, musikk og video i tett samspill.

Inclusive Dance Company har base her i Trondheim og ble startet av danserne Tone Pernille Østern og Arnhild Staal Pettersen i 2000. Kompaniet jobber med å utvikle og utfordre formspråket i dans og hva dans kan være. De har et ønske om å skape og formidle dansekunst som er ærlig, åpen og tilgjengelig. De lager forestillinger for alle aldersgrupper og har spilt i Norge og Norden. Denne våren viser de også repriser av ungdomsforestillingen «SPACE ME» her på Teaterhuset Avant Garden.

De yngste barna ved Majorstuen barnehage i Trondheim er referansegruppe for «Stjernestøv». 1-3-åringer og barnehagepedagoger fra barnehagen besøker og gir respons på forestillingen mens den skapes.

 

Idé og regi: Tone Pernille Østern Koreografi: Tone Pernille Østern sammen med Live Strugstad Dans: Live Strugstad Musikk: Luis Della Mea Videoscenografi: Pekka Stokke Kostyme og materialer: Berit Haltvik With Lys: Anniken Arnøy Foto: Daniel Almli Naturfaglig konsulent: Alex Strømme Samarbeidspartner: Program for lærerutdanning, NTNU Co-produsert av: Teaterhuset Avant Garden Støttet av: Kulturrådet, Trondheim kommune, Fond for utøvende kunstnere og Sør-Trøndelag fylkeskommune

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart