Spirit

Florentina Holzinger & Vincent Riebeek **BASTARD**


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

11. september 2014, 20:30

Pris

200 - ordinær
130 - moderasjon
100* - FESTIVALKORT

Spillested

Olavshallen lille sal

Varighet

75 min.

Språk

Engelsk

Florentina Holzinger & Vincent Riebeek / CAMPO (AT/NL/BE)

Når teater og dans av en av de skarpeste og dristigste duoene i teaterverdenen for tiden kombinerer åndelighet med kropp, og nysirkus med performance, blir det vakkert og sensuelt helt på grensen til det uutholdelige.

«Spirit» er en radikal teateropplevelse hvor denne avvæpnende duoen presenterer en ode til spiritualitet og åndelig liv. Med fullstendig overgivelse og lidenskap tar de deg med på en leken oppdagelsesreise gjennom yoga, Østens filosofi, popsanger, tarot-kort, psyko-magi og Cirque du Soleil. På veien oppdages et høyst ladet rom mellom noe du ikke ønsker å se og noe som er forlokkende og vakkert å se på. Med største overbevisning skaper de et teatershow som gir oss skånselsløse innblikk inn i sfærer vi aldri før har sett og samtidig konfronterer oss med en spenning mellom blygsel og nysgjerrighet. «Har jeg lov til å se dette?»

«For us, there is something extreme about the desire to be generous…» Florentina & Vincent.

Og sjenerøsitet er bare forbokstaven når man får oppleve denne forføreriske, internasjonalt etterspurte duoen Vincent Riebeek og Florentina Holzinger. De besøkte Avant Garden og Bastard-festivalen for et år siden med den uforglemmelig vakre (og kanskje for noen provoserende) hiten av en forestilling «Kein Applaus für Scheisse», der publikum, kanskje for første gang, fikk oppleve skjønnheten i at noen kaster opp.

Vincent og Florentina arbeider intuitivt og likeverdig. De har respekt for den andres plass og bidrag som innfallsvinkel i det kunstneriske arbeidet. Det er ikke uten friksjon, og det er mange ganger ubeskrivelig det vi får oppleve. Det de to byr på går i helt ulike retninger. Som i «Kein Applaus für Scheisse» er deres ledestjerne i arbeidet også en mektig sans for sjenerøsitet. De er sjenerøse i sin kjærlighet for hverandre og i kjærligheten til publikum.
Av og med: Florentina Holzinger, Vincent Riebeek Øye utenfra: Rodrigo Sobarzo De Larraechea, Renée Copraij Teknikk og lysdesign: Philippe Digneffe & Bennert Vancottem Kostymer: Claudine Grinwis Produsent: CAMPO Co-produsert av: CAMPO, Beursschouwburg (Brussels), Workspace Brussels, FFT Düsseldorf, Frascati (Amsterdam), imagetanz/brut (Vienna) Støttet av: Kc nOna (Mechelen), PACT Zollverein (Essen)


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart