Skriveforum presenterer: Dialog og scenetekst

Et skrivekurs med Willy Walder


Read in English

Spilletider

15. oktober 2017, 11:00
11. november 2017, 11:00
12. november 2017, 11:00

Pris

2 500 - Ordinær
2 000 - Student/Honnør

Spillested

Norsk forfattersentrum Midt-Norge

Varighet

4 timer per dag

Språk

Norsk

Dramatikk er både litteratur og et utgangspunkt for å lage teater, fjernsyn og film. Har du lyst til å skrive den neste store tv-serien? Skriver du skjønnlitterært, eller jobber du i scenekunstfeltet? Dette er et kurs for deg som ønsker å øke din bevissthet om dramatikkens mange muligheter.

NB! PÅMELDINGSFRIST 6. OKTOBER

Kurset arrangeres av Norsk Forfattersentrum Midt-Norge og Teaterhuset Avant Garden

Det sentrale momentet i dramatikken er dialogen. Dialogen skaper retning i teksten, som en handling eller en fortelling, enten det er en eller flere stemmer som taler. Dialogen er et møte mellom mennesker, et møte som kan være samstemt eller fullt av motstand. Mennesker kan speile seg i hverandre eller uttrykke avstand til hverandre gjennom ordene sine. Dialogen finnes også mellom scene og sal, mellom skjerm og sofa, og setter i gang tanker og følelser hos publikum. Om du har lyst til å prøve deg som dramatiker, vil du med dette kurset få et faglig utgangspunkt der du kan jobbe videre med dine tekster og prosjekter. Kurset ledes av Willy Walder.

 

Praktisk informasjon

Tidspunkt:
Lørdag 14. og søndag 15. oktober
Lørdag 11. og søndag 12. november
Kl. 11–15 alle dager
Sted: Norsk Forfattersentrum, Bakkegata 1A, Trondheim
Kursavgift: 2500/2000 (student og honnør).

Påmelding:

Skriv et par linjer om deg selv, fullt navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer (du må melde fra om du er student eller pensjonist for å få rabatt). Det er ingen aldersgrense på kurset.
Send til: ingrid@forfattersentrum.no
Påmeldingsfrist: fredag 6. oktober

 

Om kurslederen:
Willy Walder er dramatiker og lærer. Han har mange tekster bak seg, har hatt premierer både i Trondheim og Oslo, samt virket som dramaturg for improvisasjonsensemblet DVELL.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart