Skogsunderholdning – Talk Softly But Carry A Big Stick

Lisa Lie / Pony Of No Return (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

3. september 2015, 20:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort
100 - Festivalkort

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Språk

Norsk med engelsk teksting

Kildekritikken er det kanskje så som så med, men hva gjør vel det, så lenge betroelser fra virkeligheten, obskure ritualer, kvasi-vitenskapelige massemedier og teorien om at prins Charles egentlig er en øgle fra det ytre rom gjør susen i en blodfattig hverdag?

«Skogsunderholdning» er en reise gjennom menneskenes måte å konstruere virkeligheten på. Forestillingen beveger seg mellom fantasi og virkelighet i en hurtig skiftende stemning hvor grensen mellom sant og usant, og mer eller mindre ville teorier viskes ut.

Hva er virkeligheten – i virkeligheten? Aftenens reptilvert guider oss gjennom stand-up, surrealisme, obskure ritualer, kabaret og monolog, og det er bare så vidt vi klarer å henge med i de skarpe svingene.

«Eg reknar med at lesaren har forstått at denne meldaren er meir enn vanleg begeistra. I det hypnotiserte draumelandskapet blant astrale objekt og fabeldyr må kvar einskild legge inn si eiga tolking av kor skillet mellom fakta og fiksjon går. Men den som ikkje finn ei meining i denne oppsettinga, eig ikkje fantasi!»Klassekampen, etter premieren i 2007

 

«Skogsunderholdning» hadde opprinnelig premiere på Teaterhuset Avant Garden våren 2007, og vi er ganske sikre på at de som så den da, fortsatt kan hente fram drømme-/marerittaktige bilder i hodet. Forestillingen har nærmest fått en kultstatus i ettertid, og vi gleder oss til å introdusere både den og trondheimskunstneren Lisa Lie for årets bastardpublikum!

Lisa Lie har gjort seg bemerket i scenekunstlandskapet med sin helt særegne stil, og i juni ble hun hedret med Heddapris for særlig kunstnerisk innsats for sin nyeste forestilling «Blue Motell».

 

www.lisalie.no


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart