SHOW (work in progress)

Venke Marie Sortland (NO) *DUG2011*


Read in English

Spilletider

10. september 2011, 18:00

Pris

200 - Festivalpass ISAK over 25 år
120 - Festivalpass ISAK under 25 år
100 - Enkeltbillett over 25 år
60 - Enkeltbillett under 25 år

Spillested

ISAK

Varighet

60 min

Det handler om det vi alle har til felles: Kropp. Er den natur eller kultur? Er den en grense mot verden? Er den et problem eller en mulighet?

«SHOW» er arbeidstittelen på et kunstprosjekt for elever i den videregående skolen. Her utforskes ulike tema knyttet til vår opplevelse av og syn på kroppen. Hvordan spiller for eksempel en økende seksualisering av kulturen inn på unge (og gamle) menneskers kroppsbilde og selvbilde? Utforskingen finner sted i grenselandet mellom dansekunst og performance. Lyder og bevegelser er i en tilsynelatende utvikling fra natur (som gråt, pust) til kultur (som Lady Gagas musikkvideodans). Men er det sikkert at skillet mellom natur og kultur er så enkelt?

Publikum vil engasjeres til å delta direkte og indirekte i forestillingen, og gjennom dette sette ord på sin egen forståelse av kroppens betydning. Prosjektet skal ha premiere i desember 2011, og denne visningen er en del av arbeidsprosessen.

Utøver, kunstnerisk ansvarlig: Venke Marie Sortland Tekst, medskapende kunstner: Katrine Heggedal Konsept, medskapende kunstner: Ingrid Koslung Veileder stemmearbeid, medskapende kunstner: Hanna Gjermundrød Produsent: Landing DA, ved Ina Coll Kjølmoen Støttet av: Norsk kulturråd


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart