Sesongåpningsfest

Med programpresentasjon


Read in English

Spilletider

2. februar 2013, 20:00

Pris

Gratis - Gratis

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Vi åpner våren med en stor sesongåpningsfest for gamle og nye venner! En gyllen sjanse til å bli bedre kjent med Teaterhuset Avant Garden og få et innblikk i sesongens høydepunkter.

Med Per Ananiassen, Magnus Børmark, Katja Lindeberg, Tomas Håkki Eriksson, TV og Tidsmaskin!

Kvelden byr på presentasjon og smakebiter fra vårens program, musikalske innslag, lett servering og mulighet til å stille alle de spørsmålene du måtte ha om scenekunst, Teaterhuset Avant Garden og/eller vårprogrammet vårt. Magnus Børmark og Katja Lindeberg guider oss gjennom den første delen av kvelden, som siden går over i fest med DJ-konseptet Tidsmaskin.

I løpet av kvelden får vi blant annet Pers presentasjon med klipp fra kommende forestillinger, kommentarer fra TAG-favoritt Håkki, og musikk ved våre venner i TV (Truls Lorentzen og Vigdis Sjelmo). Vante publikummere kan begynne å sette av datoer for vårens høydepunkter, mens de som er nysgjerrige på hva Teaterhuset Avant Garden egentlig driver med har sjansen til å bli litt bedre kjent med oss. Vi viser et mangfoldig program, både i form, sjanger og uttrykk, og en forestilling her kan være ganske annerledes enn det mange tenker på som rent teater. Benytt anledningen til å snakke med oss, få svar på spørsmål og la deg friste til å bli en scenekunstfan!


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart