SEKSUELL EMPATI VOL. 1

Flaatenbjørk kompani (NO) *DUG2009*


Read in English

Spilletider

17. september 2009, 12:00
17. september 2009, 18:00

Pris

120 - Ordinær
65 - Moderasjon

Spillested

Varighet

65 min

SEKSUELL EMPATI VOL. 1 – Handlinger

I ”Seksuell empati vol. 1 – Handlinger” spiller skuespilleren Jarl de to ungdommene Chris og Ane som møtes på fest. Beruset av stemningen, flørten og dansen ender det med at han blir med henne hjem. Hva som førte til hva og hva som hendte etter at de kom hjem til Ane kommer de to etter hvert til å ha ulike oppfatninger om. Forestillingen er svært så underholdende, men den lurer oss gradvis med inn i et mer alvorlig tema knyttet til grensesetting og respekt for grenser: «På ungdomskolen pleide vi gutta å leke en lek med jentene. Jeg husker det ikke så godt, mest som i en slags rus. Vi var et par tre-fire gutter som grep tak i en av jentene og om hun begynte å slå eller sprelle, så var det ikke noe problem, vi bare slepte henne med oss inn på sløyden, eller annet egnet rom hvor det ikke var noen mennesker. Hvordan jenta tok det vet jeg ikke, hun lo jo hele tiden.»

Hva er det som gjør en handling til en seksuell handling og hvor går grensen for hva som er krenkende? Forestillingen forsøker å gå nærmere inn i denne tematikken og se på hva som kan skje om ikke begge opplever leken på samme måte. Forestillingen tar for seg temaet seksuelle handlinger og seksuelt krenkende handlinger og tematiserer kroppsspråk og mellommenneskelig kommunikasjon i en sterkt seksualisert medievirkelighet og i unge menneskers virkelige liv. Den er sammensatt av ulike genre og fremstår som en slags performance lecture ispedd realistiske sekvenser.

Tekst, regi, koreografi: Jarl Flaaten Bjørk Video: Kristjan Belgau og Jarl Flaaten Bjørk Dramaturgi: Carl Jørn Johansen Musikk: div. popmusikk Lyd og lys: Kristjan Belgau Produsent: Flaatenbjørk kompani Foto: Flaatenbjørk kompani Støttet av: Norsk kulturråd


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart