Re-Spektare: Nicola Gunn

(kunstnersamtale)


Read in English

Spilletider

22. september 2017, 17:00

Pris

Gratis inngang

Spillested

Litteraturhuset i Trondheim/Sellanraa

Språk

Norsk

RE-SPEKTARE – KUNSTNERSAMTALER BASTARD 2017:
#3: Per Ananiassen i samtale med Nicola Gunn

Nicola Gunn, fra Melbourne i Australia, kommer til årets Bastard- festival med den fantastiske forestillingen Piece for person and ghetto blaster, om konsekvensene av å gripe inn når et åpenbart overgrep skjer.

Gunn utforsker skjørheten i vår menneskelige tilstand i en koreografi av overraskende, ustanselige bevegelser og like overraskende og hoppende anekdoter. Hun formidler opplevelser og refleksjoner omkring hverdagens små og store moralske dilemmaer på sitt herlige, underfundige vis.

“In the troubled world of “dance with text”, this is the undisputed champion” Dance Magazine, Australia

Da forestillingen ble vist i New York januar 2017, ble den regnet som et av de desiderte høydepunktene blant alle forestillingene på tre samtidige festivaler!

Forestillingen vises kun én gang under festivalen. Derfor er det gledelig at vi kan gi publikum muligheten til å møte Nicola Gunn også i en samtale med teatersjef Per Ananiassen fredag 22.09 kl. 17.00 på SELLANRAA (i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim).

Vi ønsker deg velkommen til å lade opp til lørdagens forestilling med en samtale om moralsk relativisme og humor – og noen tanker om hva slags rolle scenekunsten kan spille i det hele.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart