Re-Spektare: Mia Habib

(kunstnersamtale)


Read in English

Spilletider

19. september 2017, 15:00

Pris

Gratis inngang

Spillested

Litteraturhuset i Trondheim/Sellanraa

RE-SPEKTARE – KUNSTNERSAMTALER BASTARD 2017:
#1: Per Ananiassen i samtale med Mia Habib

Et av høydepunktene under årets Bastard-festival er den unike forestillingen A song to …, som er inspirert av den monumentale kunsten til Gustav Vigeland.

I denne forestillingen smelter 16 profesjonelle dansere og et tjuetalls statister sammen, og gir oss en opplevelse av massebevegelse i alle ordets betydninger. Det skapes assosiasjoner til massedemonstrasjoner, rosetog, den arabiske våren, og den mektige kraften som ligger i folkemasser i bevegelse. Vi opplever menneskehetens felles historie, som har vært preget av masseforfølgelse og flukt, og hvor sårbar den enkelte menneskekroppen kan være.

Tirsdag 19. september kl. 15.00 møtes opphavskvinnen til «A song to…», Mia Haugland Habib og Teaterhuset Avant Gardens teatersjef Per Ananiassen til en spennende samtale om hennes kunstnerskap og prosessen bak forestillingen.

Dette blir en unik anledning til å få dypere innsikt i denne eksepsjonelle forestillingen, når vi tjuvstarter årets festival 19. september. Samtalen holdes i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim. Vi sees der!

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart