Re-Spektare: Dana Michel

(kunstnersamtale)


Read in English

Spilletider

21. september 2017, 16:00

Pris

Gratis inngang

Spillested

Litteraturhuset i Trondheim/Sellanraa

Språk

English

RE-SPEKTARE – KUNSTNERSAMTALER BASTARD 2017:
#2: Per Ananiassen i samtale med Dana Michel

Bare det å begynne å beskrive kanadiske Dana Michel som teater-kunstner er som å gå inn i en labyrint med mange mulige utganger.

Hun sier selv at hun på scenen utforsker identitet som «en uordnet mangfoldighet». I hennes kroppslige scenenærvær smelter bevegelse sammen med levende skulptur, hip hop, fysisk komedie, og med sosial og barnlig kommentar.

Michel gir, på et helt særegent vis, kropp og stemme til århundrer av historie og etnisk undertrykkelse. Hun ser på mennesker som matematiske ligninger hun kan forstå verden igjennom. Og kanskje særlig hennes egen personlige matematiske ligning – preget av dobbelthet i identitet og erfaringer fra et marginalisert liv. Michel har et mål om å vise forestillingene for forskjellige befolkningsgrupper, for hun vet at innholdet kan endres både for henne og publikum. Alt etter hvor den vises og hvem som ser den.
For henne er alle typer publikumsopplevelser velkommen, og kan føre til nye refleksjoner hos den enkelte!

Torsdag 21.09 klokken 16.00 inviterer vi, i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim, til en åpen samtale mellom Dana Michel og Per Ananiassen, teatersjef på Teaterhuset Avant Garden.

Dette er en sjelden mulighet til å bli bedre kjent med en inspirerende, internasjonal kunstner, få økt bevissthet om den virkeligheten som preger hennes arbeid, og dermed få en annen inngang til årets poster-forestilling Mercurial George


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart