Presentasjon/samtale: KOREOGRAFI

Ann-Christin Berg Kongsness, Venke Marie Sortland (NO)


Read in English

Spilletider

29. april 2017, 16:00

Spillested

Litteraturhuset i Trondheim/Sellanraa

Varighet

Ca. 90 min

Språk

Norsk

Magasinet KOREOGRAFI er skapt ut fra et ønske om å bidra til en rik og kompleks forståelse av hva koreografi er og kan være.

**SAMTALEN ER EN DEL AV
DANSIT OG AVANT GARDENS FELLES FEIRING AV DANSENS DAGER

KOREOGRAFI er et magasin som ble initiert og redigert av de Oslo-baserte koreografene Solveig Styve Holte, Ann-Christin Berg Kongsness og forfatter Runa Borch Skolseg i 2016. Magasinet består av tekster skrevet av nordiske aktører innen feltet for dans og koreografi. Hver tekst er bygd rundt en spesifikk problemstilling etterspurt av redaktørene, det er både selvstendige tekster samt samtaler og intervjuer. Redaktørene har kuratert tekstene de selv har savnet og samtalene de har drømt om å lese.

I forbindelse med presentasjonen av magasinet samtaler redaktør Ann-Christin Berg Kongsness og bidragsyter Venke Marie Sortland om bakgrunnen for dette initiativet og forteller om veien videre. De setter magasinet inn i en større kontekst og trekker fram noen overordnede perspektiv der dansekunstnere jobber med tekst som uttrykk, og løfter fram og gir verdi til stemmene som uttaler seg fra innsiden av den kunstneriske praksisen. De vil også diskutere et mulig framtidig, mangfoldig landskap for omtale av – og tekst om – dans og koreografi i det offentlige rom.

Les mer info på magasinets hjemmesider

Sellanraa vil i anledning presentasjonen servere suppe til sultne publikummere.

Arrangementet er gratis

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart