Plupp – akte joejkespiele, en joikikal

Av Estrad Norr (SE)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

9. februar 2017, 18:00
10. februar 2017, 18:00

Pris

75 - Barn
150 - Voksne

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

45 min.

Språk

Svensk, norsk, sydsamisk

Under byens feiring av det samiske jubileet Tråante 2017, inviterer vi for første gang til joikikal! Bli med
Plupp, lemenet Slamma og røyskatten Tjeske på musikalske eventyr i naturens rike.

|*For barn i alderen 6–10 år

Plupp er en liten figur med blått hår som bor på fjellet. Det vet de fleste svenske barn, som kjenner ham godt gjennom Inga Borgs klassiske serie av bildebøker. De vet også at Plupp egentlig er usynlig for oss mennesker. Utenom de som tror på ham, da. Han er bare synlig som blåfargen man kan se over den smeltende snøen på fjellet om våren. I tillegg kan han synes på høsten, når løvet skifter i gult og oransje, og høststormene får fjellbjørkene til å svaie. Da kan man få et glimt av skjerfet hans dansende blant løvet i vinden.

I denne musikkteaterforestillingen, eller joikikalen, legger Plupp ut på eventyr i naturen sammen med sine to gode venner: lemenet Slamma og røyskatten Tjeske. Forestillingen er skapt i samarbeid mellom Åarjelhsaemien Teatere i Norge og Estrad Norr i Sverige. Våre visninger inngår i det offisielle programmet for Tråante 2017, og inkluderer to skoleforestillinger gjennom Den kulturelle skolesekken i Trondheim kommune.

«Musikken er helt fantastisk. Undertegnede tar seg i å nynne på de vakre tonene forfattet av komponist Frode Fjellheim, mannen bak den kjente Frostlåten, lenge etter å ha forlatt salen.» – Rana Blad

 

 

 

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart