Paradise Now

Verk Produksjoner (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

31. august 2015, 19:00
1. september 2015, 18:00

Pris

200 - Ordinær
150 - TOBB
130 - Stud/Honnør
130 - Scenekort
100 - Festivalkort

Spillested

Studioscenen
Trøndelag Teater

Varighet

100 min

Språk

Norsk

Hvilke øyeblikk har vært avgjørende i ditt liv? Når ble du den du er? Hvilke forbilder har du blitt påvirket av?

(*Begge forestillingene er utsolgt/fullbooket. Vil du ta sjansen, møt opp en halvtime før for evt. uavhentede billetter)

«Det er nettopp dette Verk er så gode på, å gjøre det vanskelige sjarmerende og det sårbare opphøyd.»Scenekunst.no

«…en vidunderlig blanding av humor og høytid.» Aftenposten.

«…slående visuelle metaforer.»  Morgenbladet (betalt innhold).

 

Som utgangspunkt for denne forestillingen har medlemmene i det prisvinnende norske teaterkompaniet Verk produksjoner intervjuet venner og kjente over middag. Målet var å få et innblikk i perioder i livet der avgjørende valg har blitt tatt.

Ideen til konseptet kom fra Louis Malles film «Min middag med Andre». I denne møter hovedpersonen teaterguruen Jerzy Grotowski i en skog i polen. Som mange andre viktige personer innenfor teaterverden på 60- og 70-tallet søkte Grotowski seg mot et slags urteater. Mange krysset hav og kontinenter for å lete etter teaterets røtter. Røttene til dette prosjektet er å finne i hver enkelt historie som Verk har blitt fortalt. På grunnlag av alle samtaler åpner de døren til et univers der vi ser det allmenne i det helt personlige.

Verk Produksjoner har satt opp en rekke forestillinger på Teaterhuset Avant Garden, i og utenfor samarbeid med Trøndelag Teater, de siste årene. Blant annet «Stalker» og «Det Eviga Leendet», som vant Heddaprisen for årets forestilling i henholdsvis 2013 og 2011. Kompaniet turnerer i inn- og utland til varm mottakelse fra både presse og publikum.

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart