Paal Flaata – *UTSOLGT!

Konsert i samarbeid med Moskus


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

18. oktober 2016, 20:00

Pris

275

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Konserten er utsolgt

Paal Flaata er for tiden aktuell med gjenforeningen av Midnight Choir, som solgte ut to Rockefeller på rekordfart. Etter sommerens utvalgte festivalbesøk legger han oktober til Trondheim, og vi gleder oss til å ta imot ham på Teaterhuset Avant Garden og Moskus!

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I ti år frontet han bandet Midnight Choir, som denne våren og sommeren har blitt gjenforent, og holdt en rekke konserter. Som soloartist har han gitt ut seks album, og slipper høsten 2016 det siste albumet i triologien Songs of….

Det nye albumet er et dypdykk i Townes van Zandts solide, men i Norge ikke altfor kjente låtmateriale. Townes Van Zandt (1944-1997) fra Texas blir av mange regnet som låtskrivernes låtskriver. Som på de to foregående albumene i trilogien, er soundet organisk og live-basert med dyktige medvirkende musikere.

Med til Trondheim er Gøran Grini på tangenter og Lise Voldsdal på fiolin. Bookingen er ved Moskus, som er vertskap sammen med Teaterhuset Avant Garden.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart