OZOUM – fortellinger fra Tsjetsjenia

UTLEIE: Eva Maria Aagaard/Musa Mutaev/Øyvind Engen


Read in English

Spilletider

11. juni 2015, 19:00
12. juni 2015, 19:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

I denne forestillingen møter vi fortelleren Eva Maria Aagaard, forfatteren Musa Mutaev og musiker Øyvind Engen. Den norske fortellerstemmen tar tilhørerne med inn i tsjetsjensk geografi og historie sammen med fortellinger fra Musa Mutaevs forfatterskap. Det er fortellinger om krig og hvordan krigen bringer fram det verste og det beste i mennesker. Hvordan mennesker har gode møter på tross av frykt og fordommer. Det er fortellinger om verdighet og om overlevelse. Og om vennskap med ulver. Cellisten Øyvind Engen har komponert og fremfører musikken i forestillingen.

Arrangør: Eva Maria Aagaard/Midt-norsk fortellerforum. Forestillingen forhåndsselges ikke via Teaterhuset Avant Gardens billettordning. Billetter selges i døra. Kontakt: 99230153. Pris: 175/100.

Les mer her


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart