Oslo

Mette Edvardsen (NO)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

20. september 2017, 18:00

Pris

200 - Ordinær
150 - Tobb-rabatt
130 - Studentrabatt
130 - Scenekortrabatt
100 - FESTIVALKORT!

Spillested

Teaterkjelleren, Trøndelag Teater

Varighet

Ca. 60 min

Språk

English

Mette Edvardsen er en mester i å skape nye verdener gjennom ord og bevegelse. I sine tilsynelatende enkle og minimalistiske – og svært sjarmerende – prosjekter, lokker hun forestillingsevnen vår ut i arbeid.

I tidligere forestillinger har hun lånt ut mennesker som «levende bøker» på biblioteket, og tryllet ikke-eksisterende objekter frem på scenen – og bort igjen – gjennom språk og bevegelse. Denne gangen frembringer hun nærvær og fantasi ved å ta absolutt hele scenerommet i bruk. Og til forskjell fra tidligere produksjoner er det ikke lenger bare utøveren som avgjør hva som skal skje.

I Teaterkjelleren denne høsten byr vi på en sympatisk og tankevekkende forestillingsopplevelse for folk i alle aldre – så lenge du fortsatt har forestillingsevnen i behold!

oslo er en Teaterhuset-Avant-Garden-co-produksjon. Vi har arbeidet med Mette Edvardsen flere ganger tidligere, og vist Time has fallen asleep in the afternoon sunshine (vår 2013), Black (Bastard 2012), No Title (vår 2014) og We to be (Bastard 2015). Med sin unike kombinasjon av tekst, dramaturgi og koreografi kan Edvardsen også skilte med å være den første dansekunstneren som har vunnet den nasjonale Ibsenprisen for sistnevnte forestilling!

 

An intelligent, entertaining and unforgettable tour de force.
– Ive Stevenheydens, Metropolis M

Jeg er nok ikke alene når jeg håper at Edvardsen fortsetter å skape nye og ulike, men like fullt åpne og kanskje til og med potensielle rom, som vi publikummere kan gå, springe, slippe eller jobbe oss inn i, i lang tid fremover.

– Venke Sortland, Scenekunst.no

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart