Oh magic

Simon Mayer/Kopf hoch (AT/BE)


Kjøp billetter →

Read in English

Spilletider

14. september 2018, 20:30
15. september 2018, 18:30

Pris

200/130

Spillested

Trøndelag Teater - Studioscenen

Varighet

60 min

Språk

Nonverbal

Magien i den teknologiske utviklingen møter lengselen etter sammenheng og tradisjon

Magi er den hemmelige, mystiske kunnskapen om makten som finnes i handlinger, bevegelser og besvergelser. Magien er både truende og forlokkende. I Oh Magic møtes teatermagi, robotmagi og naturmagi i et forsøk på å forsone menneskene i sin dobbelte tilværelse av gamle tradisjoner og ritualer på den ene siden, og den nye vidunderlige verden av maskiner og roboter på den andre.

Simon Mayer er en artist, koreograf og musiker fra Østerrike. Oh Magic er en menneske-og-maskin-forestilling, en konsert framført av artister og roboter. Instrumentene anvendes på tenkelige og utenkelige måter, og blir til dans og lydverdener. De framfører et stykke mekanisk og visuell kunst på scenen. Det blir en lek mellom kropp og teknikk, musikk og dans i søken etter en ny harmoni.

Å søke etter det autentiske er å ønske å være tro mot seg selv. Simon Mayer søker etter noe autentisk i sjamanistiske ritualer, i transen, i folkekulturens gjentakende tradisjoner, så vel som i abstrakt samtidsdans og eksperimentell musikk. I forestillingen føres kraften i den teknologiske magien sammen med en undrende og åpen lek fram til en fortryllende samhandling.

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart