«no.theatre.pl»

Utstilling **Bastard 2014**


Read in English

Spilletider

10. september 2014, 20:00

Pris

Gratis

Spillested

Verkstedhallen

Velkommen til utstillingsåpning i Lobbyen på Verkstedhallen!

Samarbeidsprosjektet «no.theatre.pl» er et resultat av flerårig kontakt med Kana-teatret i Szczecin i Polen. Tittelen no.theatre.pl spiller både på humor (no theatre, please!) og på en deteatralisering av forholdet mellom kunstnerne og publikum. Prosjektet innebærer en presentasjon av ledende norske scenekunstnere, valgt av Avant Gardens teatersjef, og polske scenekunstnere som arbeider intervenerende i offentlige og halv-offentlige rom. Hoveddelen fant sted under Spoiwa Kultury-festivalen i Szczecin 28. juni til 5. juli. Festivalen undersøkte byens variasjon av møteplasser for interkulturell dialog og forståelse, som er med på å forme brukerens bevissthet og sosiale identitet knyttet til byen. Under Bastard vil det være en utstilling av fotografier og video fra festivalen.

De norske kunstnerne er kjente for Avant Gardens publikum: Heine Avdal/Yukiko Shinozaki, Fiksdal/Becker/Langgaard, Hooman Sharifi/Impure Dance Company, Happy Gorilla Dance Company og Mette Edvardsen. Under den polske festivalen representerte de et øye utenfra med formål å bidra til å definere en lokal identitet for beboere av Szczecin. De polske kompaniene var Ludomir Franczak, Teatr Strefa Ciszy, Akademia Ruchu og Teatr Usta Usta.

Fotokunstneren Paweł Kula har skapt en fotografisk kunstnerrespons på det kunstneriske programmet som vil stilles ut i Lobbyen på Verkstedhallen, Svartlamon.

Åpningen 10. September vil også inkludere en presentasjon av prosjektet ved Kana-teatrets kurator Janek Turkowski, som besøkte Bastard i 2012 med sin egen forestilling «Margarete».

Fotograf: Paweł Kula

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart