Mørkerommet #2: WHALESHARKATTACKS Feat. The Soft Cosmic Horror

Viviana Vega og Matilde Westavik Gaustad


Read in English

Spilletider

20. mai 2017, 21:00

Pris

Gratis

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Teaterhuset Avant Garden presenterer årets andre utgave av Mørkerommet, vårt gjentakende konsept for kunst i fremkallingsøyeblikket.

Mørkerommet #2: WHALESHARKATTACKS Feat. The Soft Cosmic Horror:

What To Do When You Are Doomed, Lesson 2

Enter MØRKEROMMET
Merge with what’s inside;
WHALESHARKATTACKS
The Soft Cosmic Horror
and the other creatures present

WHALESHARKATTACKS Feat. The Soft Cosmic Horror er en konsert, en utstilling, en fest, en performance og et eksperiment.

WHALESHARKATTACKS er soloprosjektet til Viviana Vega, en multi-instrumentalist som i flere år har figurert i Oslos undergrunn, som musiker i band som Masselys, Koppen og Legs11. Med WHALESHARKATTACKS har hun klart å lage sin unike blanding av sjangre som 808-goth, mørk RnB, MIDI-punk og nihilist-trap som både er dansbar og tidvis eksperimentell i uttrykket. Hun har blitt remixet av artister som Prunk Möbel, Center of The Universe, og medlemmer fra band som NOW, Radio9 og Life Without Buildings. WHALESHARKATTACKS jobber for tiden med sitt debutalbum som ventes utgitt på Metronomicon Audio våren 2017. Nettside: https://soundcloud.com/whalesharkattacks

Matilde Westavik Gaustad (Trondheim) fullførte sin Master of Fine Art på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne i København våren 2016. I sine arbeider fokuserer hun på konfliktene mellom Science Fiction litteratur, feministisk filosofi og modernistisk estetikk. Hennes arbeidsmetoder er video og håndvevde tekstiler, og hun legger vekt på samspill mellom og sammensmeltning av teknologi, mennesker og dyr. Nettside: www.cargocollective.com/mwg

Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for eksperimenter, tverrkunstneriske møter og prosessvisninger. Målet er å skape en arena der vi inviterer til dialog rundt hva scenekunst er og kan være, og der vi utfordrer våre egne grenser som institusjon.

Programmet er kuratert av Tobias Liljedahl i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden.


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart