Mørkerommet!

Div. kunstnere


Read in english

Spilletider

17. mars 2017, 19:00
20. mai 2017, 19:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

* Klokkeslettene kan bli endret*

Mørkerommet utfordrer deg som publikummer, byens kunstnere, og Teaterhuset Avant Garden som institusjon.

Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for eksperimenter, tverrkunstneriske møter og prosessvisninger. Målet er å skape en arena der vi inviterer til dialog rundt hva scenekunst er og skal være, og der vi utfordrer våre egne grenser som institusjon.

Denne sesongen arrangerer vi to Mørkerom, 17. mars og 20. mai, med utgangspunkt i åpne invitasjoner. Kunstnere innenfor alle sjangere er velkommen til å søke med prosjekter som har en performativ dimensjon: romlige installasjoner, videokunst, musikk, performance med mer.

Programmet kurateres av Tobias Liljedahl i samarbeid med Teaterhuset Avant Garden.

 

ÅPEN INVITASJON

Et Mørkerom kan fremkalle ulike performative uttrykk, romlige installasjoner, videokunst, musikk presentert i nye formater og mye annet. Vi setter ingen grenser. Om du kjenner at du hører til eller vil høre til, er du velkommen til å søke.

Teaterhuset Avant Garden stiller med lokale, utstyr og støtte fra våre teknikere. Vi kan også tilby økonomisk produksjonsstøtte på inntil 10 000,-. Oversiktsbilder av lokalet og liste over tilgjengelig utstyr finner du her.

Lokalet vil være tilgjengelig for rigging i 2-3 dager.

 

Søknaden skal inneholde:

* Prosjektbeskrivelse (tekst, bilder, skisser etc). Max 4000 tegn

* Prosjektbudsjett

* CV for alle deltakende kunstnere

Søknadsfrist for mørkerommet 17. mars er 6. februar

Søknadsfrist for mørkerommet 20. mai er 3. april

Søknad sendes: hilde@avantgarden.no


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut selv eller hent på spillested minimum 30 min før forestilling. Ring 815 33 133 › Hent billettene på 7-Eleven, Narvesen eller spillested. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Kjøpt billett refunderes ikke