Mørkerommet #4: Trondheim Open

Hanne Dahl Geving – Den som sover synder ikke


Read in English

Spilletider

30. oktober 2018, 19:00
30. oktober 2018, 19:30
30. oktober 2018, 20:00

Pris

Gratis!

NB. Begrenset plass på visningene. Første mann til mølla-prinsippet gjelder.

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

ca. 20 min.

Velkommen til Mørkerommet #4: Hanne Dahl Geving – Den som sover synder ikke. Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for tverrkunstneriske møter og prosessvisninger kuratert av Tobias Liljedahl, som denne gangen arrangeres i samarbeid med kunstbiennalen Trondheim Open.

Hanne Dahl Geving er en trøndersk kunstner som arbeider i krysningen mellom visuelle bilder, lyd og performancekunst. Kjernen i arbeidet hennes springer ut ifra et ønske om å vekke følelser hos tilskueren igjennom å iscenesette emosjonelle tilstander. Ved bruk av personlige fortellinger tas publikum med inn i ulike situasjoner preget av lengsel og sårbarhet.

«Den som sover synder ikke» er en videreføring av Gevings mastergradsprosjekt ved samme navn fra Mittuniversitet / Mid Sweden University (2018). Prosjektet var opprinnelig en videoinnstallasjon, men til Mørkerommet #4 Trondheim Open ønsker Geving å utforske prosjektet i en annen kontekst, med bruk av andre kunstneriske medier. «Den som sover synder ikke» vil denne gang ta form av en lydinstallasjon, hvor lydbildet uttrykker øyeblikk av ekte og fiksjonell sorg.

I denne videreføringen av arbeidet ønsker Geving å sette fokus på hvordan vi forholder oss til vonde emosjoner og erfaringer, og utforsker dette som en presserende sosial og politisk sak i samfunnet.


NB. Begrenset plass på visningene. Første mann til mølla-prinsippet gjelder.

For andre arrangementer på Trondheim Open se: http://www.trondheimopen.org/


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart