Mørkerommet #2: Dark

Read in english

Spilletider

9. desember 2017, 16:00

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

MØRKEROMMET

Mørkerommet utfordrer deg som publikummer, byens kunstnere, og Teaterhuset Avant Garden som institusjon.

Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for eksperimenter, tverrkunstneriske møter og prosessvisninger. Målet er å skape en arena der vi inviterer til dialog rundt hva scenekunst er og skal være, der vi utfordrer og inspirerer byens kunstnere, publikum og våre egne grenser som institusjon.

Denne sesongen arrangerer vi to mørkerom, hvor programmet er lagt for det ene, og det andre er en åpen invitasjon. Alt program kurateres i samarbeid med Tobias Liljedahl.

 

MØRKEROMMET #2: Dark

Et Mørkerom kan fremkalle ulike performative uttrykk, romlige installasjoner, videokunst, musikk presentert i nye formater og mye annet. I Mørkerommet 9. desember presenterer Carlos Correia sitt prosjekt Dark. Følg med for med informasjon.

 

Velkommen til Mørkerommet!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Skriv ut eller vis billetten på telefonen din. Problemer? › Ring 815 33 133 for hjelp. Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Grupper › Ta kontakt for grupperabatt. Spesielle behov › Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter start. Bill. refunderes ikke