Mørkerommet #2: Dark

Carlos Alberto Correia (PT)


Read in English

Spilletider

9. desember 2017, 16:00

Pris

Gratis!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

ca 45-60 min

Språk

Engelsk

Ordet mørk bærer i seg muligheten til å romme det uendelige.

Hopp til live-strømming av arrangementet (kun lyd)

 

Det er det ukjente, det mystiske, det vi ikke kan se eller få grep om, det svarte hullet. I denne ettermiddagens utømmelige ordboksdefinisjon, presenteres en rekke mulige representasjoner av hva ordet ‘mørk’ kan bety. Ikke for å bringe oss noe nærmere en forståelse av betydningen, men snarere for å undersøke sammenvevingen av alle disse ulike representasjonene.

«Dark» er et prosjekt utviklet spesielt for Mørkerommet. Den lokale kunstneren Carlos Alberto Correia er opptatt av konseptet «representasjon», og starter gjerne arbeidene sine i den enden. Til Mørkerommet har han jobbet med ordet «dark», og hvordan dette er noe som har blitt sett på som et slags konsept. Samtidig er jo dette som kalles «mørke» noe som alltid har eksistert – til og med før mennesket. Ordet oppstår i selve nødvendigheten av å tilskrive noe et navn.

Mørkerommet #2: Dark presenterer en tilnærmet uendelig ordboksdefinisjon av det engelske ordet «dark», lest opp av en skuespiller.

_

Hør arrangementet live:

Dark – is on Mixlr

HVA ER MØRKEROMMET?

Mørkerommet utfordrer deg som publikummer, byens kunstnere, og Teaterhuset Avant Garden som institusjon.

Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for eksperimenter, tverrkunstneriske møter og prosessvisninger. Målet er å skape en arena der vi inviterer til dialog rundt hva scenekunst er og skal være, der vi utfordrer og inspirerer byens kunstnere, publikum og våre egne grenser som institusjon.

Denne sesongen arrangerer vi to mørkeromarrangementer. Mørkerommet #1: MoonLooper ble arrangert 10. november.

Til Mørkerommet 9. desember lyste vi ut en åpen invitasjon, der kunstnere innenfor alle sjangre var invitert til å søke om å delta med sitt prosjekt. Invitasjonen fikk svært stor respons. Carlos Alberto Correias prosjekt Dark ble valgt ut blant en rekke mange spennende, og svært ulike prosjekter.

Alt program for Mørkerommet er kuratert som et samarbeid mellom Teaterhuset Avant Garden og  Tobias Liljedahl.

 

Velkommen til Mørkerommet!

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart