Mørkerommet #1: MoonLooper

Lea Basch og Sigrid Bendz


Read in English

Spilletider

10. november 2017, 19:00

Pris

Gratis inngang!

Spillested

Teaterhuset Avant Garden

Varighet

3 timer - kom og gå som du vil

 MOONLOOPER – EN MAKSIMALISTISK VIDEOCOLLAGE

Med utgangspunkt i ritualer og tabuer knyttet til menstruasjonssyklusen, har scenekunstner Lea Basch og billedkunstner Sigrid Bendz skapt et videoverk breddfullt av sanselig, eklektisk bildemateriale. Biologiske og psykologiske prosesser, popkultur, magi og mytologi danner bakteppe for et sirkulært narrativ som følger månen og årstidene i et evig kretsløp.

Prosjektet får sin urfremføring på høstens første utgave av Mørkerommet!

HVA ER MØRKEROMMET?

Mørkerommet utfordrer deg som publikummer, byens kunstnere, og Teaterhuset Avant Garden som institusjon.

Mørkerommet er Teaterhuset Avant Gardens plattform for eksperimenter, tverrkunstneriske møter og prosessvisninger. Målet er å skape en arena der vi inviterer til dialog rundt hva scenekunst er og skal være, der vi utfordrer og inspirerer byens kunstnere, publikum og våre egne grenser som institusjon.

Denne sesongen arrangerer vi to mørkerom, hvor programmet er lagt for det ene, og det andre er en åpen invitasjon. Alt program kurateres i samarbeid med Tobias Liljedahl.

 

MØRKEROMMET #2: 9. DESEMBER: Dark

Den 9. desember presenterer vi det andre mørkerommet for høstsesongen: Dark av Carlos Correia. Klikk her for mer informasjon.

Velkommen til Mørkerommet!

 

 


Del på Facebook Del på Twitter
Kjøp på nett › Vis billetten på telefonen din, eller skriv ut. Problemer? › Ring 73 87 94 24 Kjøp på spillested › Billettsalg åpner på spillested en time før forestilling. Bli teaterkontakt ›Ta kontakt med oss. Spesielle behov ›Ta kontakt før kjøp om du sitter i rullestol, eller har andre behov til utforming.
OBS: Ingen inngang etter forestillingsstart